profizmus

2009.05.11. 17:04

Egész délelőtt hallotta a túloldalról átszűrődő kaparászást.
Heteknek, hónapoknak kellett eltelnie, mire ki tudta venni a szavakat, mondatokat és elkezdhette lejegyezni őket.
Nem gondoltam volna hogy ezt is megismerhetjük. A Flying Pigs karrierje leszállóágban volt, a zenekarnak friss vérre volt szüksége, olyan szellemi inspirációra, mely csak korunk legnagyobbjainak adatik meg.
Ezért válaszották őt, csak menj oda - mondták - és írj, ne félj nem eshet bajod, a szobát kifizettük, a házmester kedves, mondhatni kurva kedves érted haver hehemm, szóval bármi kell csak szólj, állítólag az a legjobb hely, meghogy te jó vagy ehmm kurvára jó és ezért te érted, nem fogjuk túlbonyolítani érted, fogjuk rá hogy komplikáció-allergiánk van hehe, aztán időnk meg mint a izé az óceán, vagy ehm tenger szóval fasztudja érted, akkor nagyjából ennyi.
Innentől kezdve tisztába lettek a felállással és Mr.Jacobson tette a dolgát. Fülelt és jegyzetelt. Néha kósza vázlatpontokat, néha egész monológokat, precíz gyorsírással. 98-ban ő nyerte a Tokiói Nagydíjat, ahol végig jó idő volt, kellemes napsütés, megfelelő páratartalom és korlátlan, ingyenes fogyasztás a szálloda bárjában. Neki mégsem remegtek a kezei. Ezért volt ő a legjobb. Bár izzadtságszagát még a kanapén ülve is éreztem. Persze nem zavart, amíg ihattam a számlájára. Nekem sem remegnek a kezeim. Ahogy végez megölöm. Ez is az alku része, legalábbis ez tűnik a legvalószínűbbnek. A lényeg hogy ne kezdjen el problémázni itt nekem. Ha akarja még a hangtompítót is felcsavarom.

(A képen a zenekar legutóbbi, 2004-es nagylemezének - Professional Entertainment - borítójához készült rajz látható.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserletiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr781115410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ILLED 2009.06.14. 12:35:47

Na, mi történt? Nincs semmi ihlet?

Mi azt tanultuk az iskolában, hogy aki a madaraknak madáretetőt rak ki, az után a felelős azokért a madarakért, akik odaszoktak.
süti beállítások módosítása