a parkoló

2009.03.22. 18:55

Továbbgörgette fémkocsiját kijelölt pályáján a kihalt parkolóban. 
A tömböket különböző állatalakokkal jelölték,így a gyerekek is könnyedén visszataláltak az autóhoz és a nyugdíjasok is. Elméletben. Gyakorlatban ők a teknőst békának nézték, a farkast pedig összekeverték a medvével.
Jelen esetben mindkét vén fasz a varjúnál parkolt.
Piros alapon fehér állatok. Piros alapon fehér alakok, jelek melyek ikonikusan állatokat jelölnek.
Elméletileg létezhetett tehát egy olyan világ, ahol minden az emberi világ ikonikus mása és piros alapon fehérrel megjelenő formák alakjában válik érzékelhetővé.
Miközben ezen töprengett -erős nikotinos köhögés közepette- a húsokat pakolta be a kis Trabant csomagtartójába.
Enyhe bűz lengte körül, de sebaj, gondolta, ez még nem vészes és tegyük hozzá ingyen odaadták. Öreg már, nem is olyan jó a ritmusa, beéri, nem rohan sehová, amit lehetett elintézett, akit lehetett elintézett, akiket lehetett végleg lekésett.
Társa ekkorra már rég bent melegedett az autóban. Nem maradt elszámolnivalója, sem elgondolnivalója. Dideregve dörzsölte össze kezeit és várta a másikat, hogy végezzen odakint. Hallotta, ahogy a húsok egymásra zuhannak,
elgördülnek, elképzelte a fehér csontokat, amint kimerednek a vöröses pépből és jóízűen sóhajtott.
Azért annyira nem volt optimista, hogy a szája szélét is megnyalja.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserletiadas.blog.hu/api/trackback/id/tr941018574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr_Kotász 2009.04.30. 12:46:35

Platón idavilága a mi világunk és az Auchan áruház parkolófigurái lennének az ideáink levetülő árnyékai - mindezt egy vén fasz gondolja, miután vélhetőleg gyilokjának romlott maradékát tömködi a kelet-német csoda farába, hogy később megegye... érdekes. Végülis száz fokon forr a víz...

nagyon fázhatott a szerző, mikor leírta...
süti beállítások módosítása